Looking For Anything Specific?

Larisa Iordache La Cina / Ce Ascunde Iubitul Secret Al Larisei Iordache : 70,802 likes · 8,783 talking about this.

Larisa Iordache La Cina / Ce Ascunde Iubitul Secret Al Larisei Iordache : 70,802 likes · 8,783 talking about this.. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Termene si conditii politica de confidentialitate abonare digi tv frecvente digi sport retransmisie digi sport contact politica de utilizare a modulelor. Românca a fost devansată, la fel ca şi în finala de la individual compus de americanca simone biles. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china.

Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Sportiva din lotul olimpic al romaniei a participat şi în 2012 la cupa americii. 75,550 likes · 11,006 talking about this. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Românca a fost devansată, la fel ca şi în finala de la individual compus de americanca simone biles.

Larisa Iordache Wikiwand
Larisa Iordache Wikiwand from upload.wikimedia.org
Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. 75,550 likes · 11,006 talking about this. Sportiva din lotul olimpic al romaniei a participat şi în 2012 la cupa americii. În octombrie, iordache a fost convocată în echipa româniei pentru campionatul mondial de gimnastică artistică din 2014 în nanjing, china. Olympic, world & european medalist• 12x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat: Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. Larisa iordache a obţinut 15,150 la sol, în concursul individual compus de la campionatele naţionale de gimnastică 2015, copetiţie tranmisă de tvr1.

O poveste lunga spusa in cateva cuvinte.

Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Larisa iordache a câștigat titlul la individual compus terminând cu aproape 2 puncte peste favorita gazdelor giulia steingruber. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Arată mai multe postări de la larisa_iordache. Pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmeszi visul si sa visezi la ceea ce iti doresti cu adevarat, doar trebuie. Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate.

75,550 likes · 11,006 talking about this. Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. 70,802 likes · 8,783 talking about this. Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte.

Bwfqzrqejm1ecm
Bwfqzrqejm1ecm from ionelanastase.ro
Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Larisa iordache (born june 19 in bucharest, romania) is an artistic gymnast. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică.

Cine este sportiva larisa iordache.

She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. Veste minunată pentru gimnastica românească! Sportiva română a câştigat argintul în larisa iordache a intrat a doua în finala de la sol, evoluţia ei fiind notată cu 14,800. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmeszi visul si sa visezi la ceea ce iti doresti cu adevarat, doar trebuie.

Larisa iordache, după argintul de la sol: Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). 75,550 likes · 11,006 talking about this. Cine este sportiva larisa iordache. În octombrie, iordache a fost convocată în echipa româniei pentru campionatul mondial de gimnastică artistică din 2014 în nanjing, china.

Galerie Foto In Romania Dacă Nu Ai Pile Nu Prea Ești Băgat In Seamă Larisa Iordache Recunoaște Că A Profitat De Notorietatea Sa
Galerie Foto In Romania Dacă Nu Ai Pile Nu Prea Ești Băgat In Seamă Larisa Iordache Recunoaște Că A Profitat De Notorietatea Sa from s.iw.ro
Pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmeszi visul si sa visezi la ceea ce iti doresti cu adevarat, doar trebuie. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a. Olympic, world and european medalist. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Gimnasta larisa iordache a câştigat, duminică, medalia de argint în finală la sol, campionatul mondial de la nanning (china). Așa se face că mulți nu știau că mama sportivei are probleme de sănătate.

Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Larisa iordache a câștigat titlul la individual compus terminând cu aproape 2 puncte peste favorita gazdelor giulia steingruber. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. 70,802 likes · 8,783 talking about this. La campionatul mondial de la nanning (china), desfăşurat între 3 şi 12 octombrie, au participat peste 600 de sportivi din 74 de. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bîrnă, programate duminică. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmeszi visul si sa visezi la ceea ce iti doresti cu adevarat, doar trebuie. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china.

Larisa iordache va mai concura şi în finalele larisa iordache. La campionatul mondial de la nanning (china), desfăşurat între 3 şi 12 octombrie, au participat peste 600 de sportivi din 74 de.

Posting Komentar

0 Komentar